Marmura, granit-ul si folosirea lor pentru amenajarea casei tale.

Granit-ul si marmura sunt folosite pentru placarea diferitelor interioare si exterioare, placarea de scari interioare si exterioare, pentru glafuri de geam, executarea de diferite ornamente.
Producatorii de mobilier folosesc marmura si granit-ul in combinatie cu lemnul masiv pentru a face mobila ce rezista in timp, cu un aspect placut.

S-a observat in timp ca folosirea granit-ului pentru executia platurilor meselor de bucatarie este o foarte buna alegere. Astfel blaturile isi pastreaza culoarea initiala foarte mult timp (60-70 ani) si sunt foarte rezistente la factorii externi. Tendintele artitecturale, in special in cazul cladirilor de birouri, plaseaza fatadele placate cu marmura pe unul din primilele locuri.
Eleganta si stilul unei cladiri de birouri este subliniata si de placarea cel putin a unui niver cu placi masive de marmura. Aceasta solutie este folosita de decenii mai ales datorita rezistentei placilor de marmura la actiunea factorilor naturali.

Granit-ul se foloseste relativ mai noi in constructii decat marmura, dar acest lucru nu a impedicat sa devina foarte utilizat. Pentru conditiile climatice din Romania granit-ul este roca cea mai indicata pentru placari scari exterioare, glafuri, pavaje si placari, pentru ca isi mentine timp indelungat aspectul initial. Granit-ul este folosit si pentru placari fatade de cladiri, pentru blaturi mese de bucatarie. Poti folosi granit-ul oriunde actiunea factorilor de mediu este foarte intensa.

Rezistenta placilor din marmura si granit la caldura recomanda aceste materiale pentru executarea de seminee. Semineele executate din marmura si granit au un aspect deosebit si dau caldura locului unde sunt puse.
Va recomandam marmura si granit pentru ca locuinta dvs. sa capete eleganta si stil.

Ce executam din marmura, garnit si travertin?
Societatea noatra executa la comanda: