Glafuri, pervaze.

Eleganta camerelor cu geamuri mari si luminoase este pusa in opera de pervazele de marmura si granit.
Pervazele au atat rol practic in locul unde sunt montate, pe ele se pot pune jardiniere cu flori, cat si rol functional, de protectie a peretelui.
La pervazele exterioare prelucram un picurator de apa.

Mai mult

Pardoseli.

Placile din granit sunt foarte dure si rezistente, se zgarie greu, nu se pateaza de la produsele de curatat si au o gama larga de culori. Pardoselile din granit sunt cel mai des intalnite in spatii cu trafic intens cum ar fi magazine, mall-uri dar si in locuinte. Placile din granit vin in dimensiuni 30x30; 40x40; 30x60 si 60x60, la comanda se pot debita si placi pe dimensiuni speciale.
Granitul este o piatra naturala foarte dura si rezistenta dar nu are porozitatea marmurei de accea este de evitat folosirea granitului in zone cu umezealea mare.
Pardoselile de granit nu se pateaza asa usor precum marmura sau travertinul.

Mai mult

Scari interioare si exterioare.

Confectionam scari interioare si exterioare din marmura, granit, scari din lemn combinate cu marumra si granit si alte roci naturale.
Frumuste, stil si eleganta, experienta acumulata in timp in constructia de scari interioare isi spune cuvantul in executia unei scari interioare sau exterioare chiar si in cele mai dificile situatii.

Mai mult

Fantani.

Fantani ornamentale de interior.

Mai mult

Mese.

Diferite tipuri de mese cu blaturi sau insertie de marmura, granit si travertin.

Mai mult